Ertsstraat 6, 8263 BN Kampen

Rowit Repair Station

HomeRowit Repair Station

ROWIT RS: DE PERFECTE PARTNER VOOR KLEINE REPARATIES

Met de Rowit RS beschikt u over een complete werkplaats, waarmee kleinere klussen snel en goedkoop kunnen worden geklaard. Het Rowit reparatiestation is bijzonder geschikt voor kleinere reparaties binnen een dag of voor reparaties van 2 tot 3 onderdelen. Alle herstelwerkzaamheden kunnen onbeperkt worden uitgevoerd. Het is dus meer dan alleen een spuitcabine.

Hogere productiviteit en lagere kosten

Het is de ideale keuze voor allrounders, want deze cabine kan flexibel gebruikt worden voor verschillende reparaties. Dit betekent dat je in de grote spuitcabines ruimte hebt voor grotere projecten. En onnodig gemanoeuvreer en kostbare omschakeltijden worden tot een minimum beperkt.

Samen met de klant stelt Rowit graag een Rowit RS voor u samen.

Rowit Repair Station
Rowit Repair Station
Rowit Repair Station

RRS – INTELLIGENT EN EFFICIËNT
De innovatieve uitrusting van het ROWIT-repairstation zorgt voor een nog efficiënter gebruik van de middelen. De in de wand ingebouwde kast biedt dankzij extra laden en het werkblad plaats aan een groot aantal gereedschappen, zonder ruimte in beslag te nemen in de werkplaats. De roldeur houdt de gereedschappen schoon, zelfs tijdens het verven of andere activiteiten, en kan worden vergrendeld met de sloten. Zo biedt de kast maximaal voordeel bij minimaal ruimtegebruik.

De in de RRS geïntegreerde energiecentrale zorgt ervoor dat in elk deel van de werkplaats energie beschikbaar is. De verschillende aansluitingen, zoals voor stofzuigers, elektriciteit of lucht, maken deze energiecentrale tot een schakelstation voor alle benodigde energie- en technische aansluitingen.

Rowit Repair Station

Referenties

Rowit Repair Station
Rowit Repair Station