Ertsstraat 6, 8263 BN Kampen

Rowit Repair Station

HomeRowit Repair Station

ROWIT RS: DE PERFECTE PARTNER VOOR KLEINE REPARATIES

Met de Rowit RS beschikt u over een complete werkplaats, waarmee kleinere klussen snel en goedkoop kunnen worden geklaard. Het Rowit reparatiestation is bijzonder geschikt voor kleinere reparaties binnen een dag of voor reparaties van 2 tot 3 onderdelen. Alle herstelwerkzaamheden kunnen onbeperkt worden uitgevoerd. Het is dus meer dan alleen een spuitcabine.

Hogere productiviteit en lagere kosten

Het is de ideale keuze voor allrounders, want deze cabine kan flexibel gebruikt worden voor verschillende reparaties. Dit betekent dat je in de grote spuitcabines ruimte hebt voor grotere projecten. En onnodig gemanoeuvreer en kostbare omschakeltijden worden tot een minimum beperkt.

Samen met de klant stelt Rowit graag een Rowit RS voor u samen.

Rowit Repair Station
Rowit Repair Station
Rowit Repair Station

RRS – INTELLIGENT EN EFFICIËNT

De innovatieve uitrusting van het ROWIT-repairstation zorgt voor een nog efficiënter gebruik van de middelen. De kast, die in de wand is verzonken, biedt plaats aan een groot aantal gereedschappen zonder ruimte in beslag te nemen in de werkplaats, dankzij de extra laden en het werkblad. De roldeur houdt het keukengerei schoon, zelfs tijdens het schilderen of andere activiteiten, en kan worden beveiligd met de sloten. De kast, die in de muur is verzonken, biedt dus maximaal voordeel bij een minimaal ruimtegebruik.

De in de RRS geïntegreerde stroomlampen 1 zorgen ervoor dat de stroomvoorziening in elk deel van de werkplaats beschikbaar is. De verschillende aansluitingen, zoals stofzuiger of water, maken van het energielampje een centrale eenheid voor alle benodigde energie- en technische aansluitingen.

Rowit Repair Station

Referenties

Rowit Repair Station
Rowit Repair Station