Ertsstraat 6, 8263 BN Kampen

Industrieel

HomeBranchesIndustrieel

 Op maat geproduceerde spuit- en droogcabines

Ongeacht welke branche of sector, industriële bedrijven staan veelal voor dezelfde uitdagingen. Het behalen van rendement op investeringen, procesoptimalisatie, efficiencyvoordeel en energieflexibiliteit zijn daarbij steeds terugkerende thema’s. Rowit helpt bedrijven hun doelstellingen te behalen met op maat geproduceerde spuit- en droogcabines.

Rowit bedient een breed scala aan industriële opdrachtgevers. Daaronder vallen producenten van huishoudelijke apparaten, maar ook fabrikanten van heftrucks en toeleveranciers van de vliegtuigindustrie. Dus is de grootte van het product niet de grootste uitdaging voor Rowit. Rowit levert namelijk altijd maatwerk.

Rowit denkt mee met de klant, zoals een oplossing bedenken voor het behalen van een hoger rendement op de investering. Eerst analyseert Rowit de behoefte van de klant en zijn huidige productieproces. Daarna bedenkt Rowit een passend concept. Daarin staan begrippen als procesoptimalisatie, energieflexibiliteit en taktijden centraal. Zo helpt Rowit de klant meer productiegericht dan omzetgericht te kijken.