Ertsstraat 6, 8263 BN Kampen

Jachtbouw

HomeBranchesJachtbouw

Specialistische kennis en ervaring voor de jachtbouw

In geen enkele branche worden zulke hoge eisen gesteld aan de kwaliteit en uitstraling van (eind)producten als in de jachtbouw. Klanten hebben specifieke wensen en nemen alleen genoegen met de allerhoogste kwaliteit. Dat geldt dus ook voor de oppervlaktebehandeling van zowel de jachten als de vele scheepsonderdelen. Door de jaren heen heeft Rowit zeer specialistische kennis en ervaring opgedaan. Projecten voor grote jachtbouwers in Engeland, Italië en Nederland hebben hier aan bijgedragen.

Waar snelheid bij het spuiten en het drogen in de automotive-branche de hoogste eis is, staat bij jachtbouw de kwaliteit en de uitstraling op de eerste plaats. Klanten nemen enkel en alleen genoegen met de allerhoogste kwaliteit. Dat betekent een specifieke aanpak ten aanzien van de oppervlaktebehandeling van een jacht en de bijbehorende onderdelen. Maatwerk is wederom leidend. Zo heeft de tot nu toe grootste door ons geproduceerde spuitcabine een afmeting van 100 meter lang, 30 meter breed en 28 meter hoog.

Ook voor het curen en het spuiten van composieten passen wij de allerbeste technieken toe en putten wij uit onze zeer ruime ervaring.

Of het nu gaat om 60 meter lange masten voor boten die deelnemen aan races als de Volvo Ocean Race of om gehele luxe- en superjachten: Rowit levert de juiste spuit-, droog- en composietcabines. Deze gespecialiseerde composietcabines kunnen 12 uur lang onafgebroken op 140°C gestookt worden.