Ertsstraat 6, 8263 BN Kampen

Componenten

HomeComponenten

Sommige dingen openbaren zich op het eerste gezicht. Sommige pas na een grondige analyse. Hoewel de beste componenten in elk ROWIT systeem een gemene deler vormen, kan ons programma als geen ander aan uw individuele wensen worden aangepast. Een reden te meer waarom wij, ondanks alle complexiteit, modulair denken en componenten op de juiste manier dimensioneren.

Overzicht

Door het toepassen van het labyrintfiltersysteem zijn aanzienlijk langere onderhoudsintervallen mogelijk. Dit komt doordat het filter proces met recyclebare metalen bakjes de mafilters aanzienlijk minder belast, wat leidt tot een veel langere stand tijd. Bovendien is de luchtverdeling in de spuitcabine veel optimaler.

Wij installeren 4-segment deuren in onze spuitcabines. Deze deuroplossing zorgt voor de minste turbulentie van stof. Het linker segment dient als werk en- vluchtdeur. Op verzoek kunnen ook hef- en vouwdeuren worden gebruikt in de cabines

De geïntegreerde energiecentrale zorgen voor de energievoorziening.  De verschillende aansluitingen, zoals stofzuiger, perslucht en electra maken van het energiecentrale een eenheid voor alle benodigde aansluitingen. Dit ziet er niet alleen visueel netjes uit, het zorgt ook voor een opgeruimd werkplek.

Met een helderheid van meer dan 1000 lux zorgen de geïntegreerde verlichtingsarmaturen voor een ideaal verlicht werkgebied. Extra toegepaste reflectoren verhogen de lichtopbrengst. Hoekverlichting en lampen onder een hoek van 20° boven in de cabines maken gelijkmatige licht mogelijk, en minimaliseren de vorming van schaduwen op het object.